Over ons

Over JBO Brandbeveiliging

JBO Brandbeveiliging is een totaalaanbieder op het gebied van brandveiligheid en biedt deze diensten al jarenlang aan. Wij zijn een kleine en persoonlijke partij gevestigd in Harderwijk, vanaf hier werken wij door het hele land. 

Wij bieden scherpe prijzen en korte lijnen. Bij JBO bent u verzekerd van een voordelige, eerlijke en kwalitatieve samenwerking. Geen klus is ons te klein of te groot: wij werken voor zeer uiteenlopende partijen. Alle partijen zijn zeer tevreden en hechten veel waarde aan de kwalitatieve samenwerking. 

Wij zetten ons dagelijks in om het aantal calamiteiten in ons vakgebied te verminderen. Samen met onze klanten zetten wij ons dagelijks in voor de brandveiligheid in Nederland. 

Red levens en bied veiligheid bij calamiteiten 

Jarenlange ervaring en kwalitatieve producten, dat biedt JBO Brandbeveiliging. In de meeste gevallen is de brandweer binnen ongeveer 15 minuten ter plaatse, in deze 15 minuten kan er een hoop gebeuren maar ook een hoop ellende voorkomen worden. In de tijd dat de brandweer nog niet aanwezig is, bent u zelf volledig verantwoordelijk voor de veiligheid van uw bezoekers/klanten/personeel en omgeving. 

Wij helpen u hierbij door te zorgen voor de juiste apparatuur en adviezen. Zo zorgen wij er samen met u voor dat, indien er een calamiteit ontstaat, u de veiligheid zo goed als mogelijk kan waarborgen. U moet er toch niet aan denken dat er op het moment dat dit zo hard nodig is, apparatuur niet blijkt te werken. Dit kan voorkomen worden door te kiezen voor een professionele partij. Dit hoeft niet duur te zijn, JBO brandbeveiliging biedt scherpe tarieven voor iedereen. 

Jarenlange ervaring

Kleinschalig

Landelijke dekking

Scherpe prijzen

Goede communicatie

Neem contact met ons op